Волинян запрошують до творення документальної вистави

03 Липня 2021, 16:10
Проєкт  «НЕпровінційні творці НЕзалежності» 1662
Проєкт «НЕпровінційні творці НЕзалежності»

Долучитися до проєкту «Резиденція документального театру  «НЕпровінційні творці НЕзалежності», щоб отримати колосальний досвід інезабутні враження, можна в кілька способів.

Театр «Гармидер» (м. Луцьк) й  Українським Культурний Фонд запрошують активних громадян із міст, містечок і сіл Волині долучитися до творення документальної вистави, присвяченої творцям української незалежності. Про це йдеться на сайті театру.

Долучитися до знакового проєкту «Резиденція документального театру  «НЕпровінційні творці НЕзалежності» можна в кілька способів.

ПЕРШИЙ СПОСІБ 

 

Як оповідач (співсценарист) взяти участь у конкурсі історій про людей вашого краю, які в той чи інший спосіб своєю працею, вчинками, здобутками чи перемогами долучилися до здобуття, творення й утвердження незалежності нашої країни.

У кожному містечку чи селі є людина, про яку варто розказати світові й віримо, що є люди, які готові розповісти про цю постать.

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ?

 

Знайти серед своїх друзів — історії реальних людей з Волині. Особливо цікаво, якщо вони з віддалених волинських сіл і їхні імена ще «не розкручені»;

Коротко (не більше 10 речень) написати про цю людину: чому можна назвати її непровінційним творцем Незалежності? В чому її цінність, її внесок, її участь?

Коротку версію майбутньої історії для сценарію залишити за посиланням у заявці: https://forms.gle/Vq9W5tXskqLANLeP7.

Перед заповненням прочитати уважно ПОЛОЖЕННЯ сценарної майстерні https://bit.ly/3xK6cjY.

Історії можна надсилати по 7 липня 2021 року включно.

Детально про СЦЕНАРНУ МАЙСТЕРНЮ в рамках резиденції документального театру «НЕпровінційні творці НЕзалежності» читайте на сайті театру https://garmyder.org/neprovintsiyni/

 

ДРУГИЙ СПОСІБ 


Взяти участь у ТЕАТРАЛЬНІЙ ЛАБОРАТОРІЇ як актор (якщо маєте практичний досвід, наявність відповідної освіти не обов’язкова)  або передати інформацію знайомим акторам із міст і сіл Волинської області. На цій лабораторії  буде створено документальну виставу, презентовано глядачеві, створено відеоверсію цієї вистави з англійськими субтитрами, прем'єра якої відбудеться 24 серпня до дня Незалежності. 

 

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ?

 

Все дуже просто! Прочитати ПОЛОЖЕННЯ театральної лабораторії за посиланням https://bit.ly/3y43OVe , заповнити заявку https://forms.gle/b8shRxx1s5kU8nTt9  й чекати, що саме вам пощастить бути відібраним.

 

ТРЕТІЙ СПОСІБ 


Розповісти про проєкт тим, хто зможе долучитися до нього, а також долучитися до промоції своїх земляків, розповівши про них у мережі Фейсбук під хештегом  #НЕпровінційніТворціНЕзалежності. 

 

КОНТАКТНІ ОСОБИ: 


Керівниця проєкту: Руслана Порицька +38-099-740-02-76
Комунікаційна менеджерка: Галина Гарбарук +38-066-623-79-39.

 

Читайте також:  Відзняли ролики «Імена Луцька: маленькі спогади з великої історії»

 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024