У Торчині відбудеться театралізований фестиваль

13 Липня 2021, 10:47
Вигляд старого Торчина 2933
Вигляд старого Торчина
У Торчині відбудеться театралізований фестиваль «Торчинський ярмарок», який перетворить містечко на сцену грандіозних видовищ.
 
Про це повідомили на сторінці фестивалю у фейсбуці.
 
Дійство перенесе відвідувачі у середину XVI століття до дня, коли містечко отримало магдебурзьке право, а з ним привілей проводити ярмарки.
 
«На них з’їжджалися купці й мандрівні актори з усіх усюд, а театрально-циркові дійства користувалися небувалою популярністю. Ми пройдемося локаціями – століттями розвитку Торчина й околиць і будемо вражені історією, що оживає», – інтригують організатори.
 
У програмі середньовічні фарси, театралізовані дійства, пересипані розповідями про місцеву історію, танці, ремісничі видовиська, квести й фотосесії, музика та великий ярмарок за участі майстрів народних ремесел та виробників харчової продукції регіону.
 
 
Фестиваль «Торчинський ярмарок» відбудеться 31 липня. 
 
Організаторами дійства є мистецьке об'єднання «стендаЛь» та Торчинська громада. Театралізація – ГаРмИдЕр за підтримки партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ), Державного агентства розвитку туризму України.
 
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024