Волинська Експедиція: триває реєстрація на маршрут «Ладомирія» – «Поле Берестецької битви»

29 Червня 2021, 15:09
Волинська експедиція 2278
Волинська експедиція

Волинська експедиція анонсує новий маршрут – етномузей «Ладомирія» та заповідник «Поле Берестецької битви». Під час експедиції учасники матимуть нагоду побувати в унікальному скансені, побачити старовинний одяг, дізнатися, як його виготовляли та навіть власноруч спробувати ткати.

Читайте також: Ладомирія: чим вражає етнопарк у Радивилові

Також вдасться відвідати Національний історико-меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви» неподалік села Пляшева присвячений одній з найвизначніших та найтрагічніших сторінок української історії – битві під Берестечком 1651 року. До команди приєднається краєзнавець Олег Дергай, якого усі знають ще з перших експедицій.

Читайте також: На полі Берестецької битви знайшли жіночі останки: що це може означати

Вартість – 300 гривень (у ціну входить дорога, супровід та екскурсії. Додатково оплачується вхід у музеї. В «Ладомирію» 80 гривень дорослий та 40 гривень дитячий, у Пляшевій – 30 та 15 гривень відповідно). Для наших фундаторів діють абонементи. 

Експедиція відбудеться у неділю, 11 липня. Виїзд із Луцька. Реєстрація за цим посиланням. З собою потрібно мати зручне взуття, перекус на обід, відповідний до погодних умов одяг та гарний настрій. Програма розрахована на цілий день. Кількість місць – обмежена.

Читайте також: «Поле Берестецької битви» на фото 1977 року

Волинська експедиція
Волинська експедиція

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром