Проєкт «Занесло в село» запустив «Спільнокошт»

04 Червня 2021, 14:41
1825

Інтернет-видання «Перший канал соціальних новин» запустило збір коштів на проєкт «Занесло в село». Про запуск «Спільнокошту» повідомили на сторінці «Першого» у фейсбуці.

«Занесло в село» це – проєкт про життя у селі, спогади старожилів, традиційні ремесла, музейні раритети та сімейні реліквії.

«Ми хочемо не просто писати тексти (це і так робимо), а пробуємо створити задля цієї ідеї цілий простір: зібрати і видати на-гора найкрутіші історії про низку найцікавіших сільських громад Волині. Чому саме зараз? Бо журналістика потребує подібних текстів і подібних проектів. 

Ми знаємо і бачимо, що ці історії – справжні й цінуються читачами. Уже тривалий час він існує як окремий простір у ФБ і має тисячі шанувальників. Саме тому «Перший» вирішив стартувати зі спецпроєктом «Занесло в село» – про життя волинських сіл.» – йдеться у дописі.
 
 
Команда проєкту планує показати життя в селі наживо, як змінюються громади, як вони бережуть історію та як виживають у реформах.  Підтримати спецпроєкт «Занесло в село» на «Спільнокошті» можна за цим посиланням.
 
 
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
16.04.2024