Юний краєзнавець із Рівненщини переміг у всеукраїнському конкурсі

15 Травня 2021, 13:09
792

Удруге упродовж навчального року краєзнавці Мутвицького ліцею, що на Зарічненщині, здобули всеукраїнську перемогу.

Про це на своїй сторінці у facebook інформує наставниця юних краєзнавців Валентина Тумаш.

Міністр освіти Сергій Шкарлет 11 травня підписав наказ про нагородження переможців четвертого (підсумкового) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої». Серед 32 переможців з усієї України в номінації «Історія України і державотворення» – випускник Мутвицького ліцею Андрій Корнійчук.

Юний краєзнавець представляв на конкурсі Рівненську область своїм дослідженням «Життя – подвиг. Непроста доля Йосипа Тукальського-Нелюбовича – останнього митрополита Київського».

Урочиста церемонія нагородження переможців та вчителів, які їх підготували, відбувається на Тарасовій горі в Шевченківському національному заповіднику.

Нагадаємо, що 2 лютого у ІІІ (Всеукраїнському) турі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна» у номінації «Із батьківської криниці» стала пошукова група «Сходинки краєзнавства» за дослідження «Таємниці чорно-білих світлин Прип’ятського Полісся».

 

Читайте також: Школярі-краєзнавці з Мутвиці та Рафалівки пройшли у четвертий етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром