Режисер із Луцька знімає маштабний історичний фільм: вийшов офіційний трейлер

14 Травня 2021, 13:03
Опублікували офіційний трейлер пригодницько-історичного екшену «Довбуш» 598
Опублікували офіційний трейлер пригодницько-історичного екшену «Довбуш»

Опублікували офіційний трейлер пригодницько-історичного екшену «Довбуш» режисера Олеся Саніна, виробництва компанії Pronto Film.

Про це повідомляють на сайті Держкіно.

У фільмі покажуть початок 18 століття. У стрічці глядачі зможуть побачити, як жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. 

«Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками. У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий – справедливості.
Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть», – йдеться в описі трейлеру. 

Для фільму зібрали найкращу кінематографічну команду однодумців з України, Польщі, Канади та США. Для зйомок обрали унікальні природні та історичні локації. Ландшафти, праліси та майже недоторкані сучасністю скелі та урочища, що несуть у собі силу та магію насправді дикої природи й силу вільного духу. 

«Ми відроджували ремесла та реставрували унікальні техніки бою. Вивчали музичну, матеріальну і нематеріальну культуру часу, в якому розгортаються події фільму. І все це для того, щоб розказати неповторну історію боротьби й кохання, яка пережила століття», – розповів режисер Олесь Санін.

Знімальний процес історичної стрічки «Довбуш» мав закінчитись минулого року, але через пандемію коронавірусу його довелось відкласти у часі. Фільмування одного з наймасштабніших та найамбітніших українських кінопроєктів за часів Незалежності буде відновлено на початку червня цього року.

Вихід фільму «Довбуш» в український кінопрокат заплановано на осінь цього року. Точну дату прем’єри творці обіцяють оголосити вже незабаром.

Читайте також: Знищена вілла в Луцьку: Роман Сушинський дізнався, про долю оселі, в якій мешкав його дідусь

Читайте також: Враженнями про «Пофарбоване пташеня» поділився співпрезидент Асоціації єврейських організацій

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024