Лабораторія історії: школярі з Копачівки втілюють бізнес-проєкт

15 Квітня 2021, 16:24
2141

Учні 6-А класу школи у селі Копачівка спільно з молодіжним центром «DidUhim» розпочинають соціально-освітній бізнес-проєкт «Лабораторія історії».

Про це організатори повідомили на сторінці проєкту у фейсбуці.

Метою проєкту є створення своєрідної історичної лабораторії на базі шкільного історичного кабінету. У ній учні зможуть  досліджувати історію своєї громади.

Клас-лабораторію планують обладнати мультимедійною дошкою, проектором та ноутбуком, на якому буде річна передплата на освітній ресурс MozaWeb.

Клас-лабораторія буде оснащена комфортними 1-місними партами та зручними стільцями, а на стінах замість нудних стендів будуть цікаві малюнки-наклейки на історичні та краєзнавчі теми. 

Читайте також: «Археологія від А до Я»: волинський музей запрошує школярів на практичний курс

У рамках проєкту також планують видати книгу про історію сіл копачівської громади, створити маршрут селами, проводити екскурсії та розробити інформаційні туристичні буклети, сувенірну продукцію тощо. Можливе виготовлення брелків, магнітів, наклейок на замовлення – для компаній та різноманітних подій.

Для досягнення такої амбітної мети, школярі власноруч створюють стікери, календарики та настільні календарі, настільні ігри,  дерев’яні вироби та пропонують їх придбати. 

Ознайомитись з проєктом «Лабораторія історії» та його командою можна на сторінках у соціальних мережах. 

Читайте також: Волинь–Род-Айленд: як історик віднайшов родичів-емігрантів. #ЦінаІсторії

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024