Район.Історія святкує перший рік та запрошує фундаторів на день народження

30 Березня 2021, 16:46
1524

Рік тому, в складний карантинний період команда гіперлокальної мережі Район.in.ua зважилася на ризиковий крок та відрила тематичний сайт про історію.

Півроку усі працювали на волонтерських засадах, а читачі мали нагоду дізнатися більше про історію Рівненщини та Волині.  У кінці 2020 команда оголосила про старт Спільнокошту.

Три місяці тривала кампанія, адже потрібно було зібрати 150 тисяч гривень, аби отримати додатковий грант від фонду «Відродження» на таку ж суму. 

Проте в ідею видання повірило так багато людей, що компанія завершилася з сумою 171 550 гривень. Тож з цієї нагоди, а також, аби відсвяткувати день народження фундаторів запрошують на зустріч.

Читайте також: «Історія не забуде жодного доброчинця»: проєкт Район.Історія зібрав 150 тисяч гривень

У четвер, 1 квітня, о 13:00 в Адреналін Сіті в колі друзів команда презентує чимало нового та розкаже про плани. Так, фундатори зможуть побачити оновлений сайт, який незабаром запрацює, дізнаються про нові маршрути Волинської експедиції, отримають невеличкі подарунки від команди. 

Читайте також: Флешмоби, машина часу та ретро-фото: як Район.Історія об’єднує читачів

Окрім того, на присутніх чекає сюрприз – виступ двох краєзнавців. До Луцька приїде Ігор Баран зі Старого Загорова та Олег Дергай з Берестечка.

Хто долучився до експедицій у 2020 році точно знають, які чудові це оповідачі, які ледь не все життя досліджують рідні місця й можуть годинами розповідати про кожен камінчик.

Читайте також: Куди поїхати на Волині: Затурці – Новий Загорів – Кисилин. #ЕКСПЕДИЦІЯ

У зв’язку з карантином кількість місць на офлайн  події обмежена. Зареєструватися можна заповнивши цю форму. Дрес-код – захисні маски.

Усі ж охочі мають нагоду долучитися до зустрічі віртуально. Стрім відбуватиметься на сторінці Район.Історія у Фейсбуці.

Читайте також: Вітаємо, ви у клубі: цікаві факти успішної кампанії проєкту Район.Історія

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром