Депутати ЄС і Свободи підтримують використання червоно-чорного прапора в Ковелі

21 Березня 2021, 14:02
Депутати ЄС і Свободи підтримують використання червоно-чорного прапора у Ковелі 1423
Депутати ЄС і Свободи підтримують використання червоно-чорного прапора у Ковелі

Депутати «Європейської Солідарності» Ковельської міської ради підтримали ідею використання на території громади червоно-чорного прапора як символу національно-визвольної боротьби за вільну, самостійну, соборну та незалежну Україну.

Про це написав депутат Волинської обласної ради Сергій Кошарук на своїй сторінці у Facebook.

Далі публікуємо повідомлення без змін:

«Використання червоно-чорного прапора є національно-державницькою позицією громади!

Депутати Європейської Солідарності Ковельської міської ради підтримують ідею використання на території громади червоно-чорного прапора як символу національно-визвольної боротьби за вільну, самостійну, соборну і незалежну Україну, як вшанування звитяги та відваги українських героїв.

18 березня представники від ковельських партійних осередків ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СОЛІДАРНОСТІ та ВО СВОБОДА разом обговорили проєкт рішення міської ради «Про використання червоно-чорного революційного прапора на території Ковельської територіальної громади».

Депутати від ЄС та СВОБОДИ одностайні у баченні щодо розміщення на постійній основі червоно-чорного прапора поруч з державним жовто-блакитним прапором насамперед біля пам'ятника БОРЦЯМ ЗА ВОЛЮ, а також на будівлі міської ради.

Окрім того, депутатами пропонується рекомендувати підіймати червоно-чорний прапор поруч із державним прапором на громадських будівлях у дні, пов'язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам'яті Героїв, борців за незалежність України.

Депутати також обговорили питання комплексної програми забезпечення житлом учасників бойових дій у війні, розв'язаної російською окупаційною військовою агресією.

Українські національно-патріотичні сили мають тримати стрій у боротьбі за УКРАЇНСЬКУ ВОЛЮ, ЗЕМЛЮ за НАРОД!

Та діяти СПІЛЬНО проти зовнішніх та внутрішніх ворогів!

ГЕРОЯМ СЛАВА!», – написав Сергій Кошарук.

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024