У Ківерцях презентували книги про історію Волині

16 Березня 2021, 14:26
1173

У Ківерцівській районній бібліотеці для дорослих презентував свої твори та книги видавництва «Український пріоритет» Володимир Шовкошитний.  

Презентація відбувалася 14 березня. Володимир – літератор, політолог, громадський діяч, активний учасник боротьби за незалежність, автор прози, наукових статей, збірок поезії.

 Читачі мали можливість більше ознайомитись з творчістю письменника, поставити питання та придбати книгу, яка їм найбільше сподобалась.

Найбільше гості були вражені харизмою письменника та вмінням зацікавити читача. Кожна книга, про яку розповідав Володимир Шовкошитний по-своєму особлива.

«У романі «Кров свята» описуються українсько-польські конфлікти, стоворення УПА, боротьбу, реальні історії, які відбувалися у повстанському середовищі. Основна ідея – об'єднання України долями героїв», – розповів Володимир Шовкошитний.

Гості були здивовані різноманітністю книг видавництва «Український пріоритет». Читачі з радістю спілкувалися з письменником, ділилися своїми враженнями, вели дискусії та більше дізналися про історію Волинського краю. 



Читайте також: У Мизовому презентували книгу старовижівського краєзнавця

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром