Громада Володимира виграла проєкт, спрямований на розвиток туризму

27 Лютого 2021, 16:30
Володимир-Волинський 661 Джерело: Фото з архіву
Володимир-Волинський

Володимир-Волинська міська громада виграла проєкт «Розробка методології маркування історичних атракцій в малих містах України. Культурна інтервенція в минуле заради подорожі в майбутнє».

Це можливість вже в цьому році зробити Володимир зручнішим для мешканців і туристів, поєднавши історико-культурні локації в єдиний унікальний креативний простір, інформують на сайті громади.

Конкурс оголошений Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних громад України в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником міста Острога за підтримки Українського культурного фонду.

Ідея проєкту полягає у розробці методології маркування туристично-привабливих об’єктів малими пластичними формами та їх об’єднання. Навчально-методологічною базою для мультиплікації досвіду є Державний історико-культурний заповідник міста Острога.

Проєкт спрямований на розвиток туризму у територіальних громадах з центрами у малих містах.

Володимир-Волинський увійшов у список відібраних громад, які продемонструють історичну цінність свого міста, туристично-привабливі локації, пов’язані з місцевими легендами та оповідями. 

Читайте також: У Володимирі шукають психолога для комунальної установи

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024