Видали календар знаменних і пам'ятних дат Волині 2021 року

13 Січня 2021, 13:06
2117

«Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2021 рік» містить матеріали про визначні події історії, громадсько-політичного і культурного життя області, ювілеї видатних уродженців краю та відомих діячів, життя і діяльність яких пов’язані з Волинню.

Про це йдеться на сайті Волинського краєзнавчого музею.

Посібник відкривається хронологічним переліком пам’ятних дат на 2021 рік. Про основні події подаються: дата, назва, авторська текстова довідка, список літератури, у якому вказуються документи, книги, статті зі збірників і періодичних видань, довідники та бібліографічні посібники.

У «Календарі» є Покажчик імен видатних діячів, представлених у ньому, Географічний покажчик населених пунктів, списки авторів, які брали участь у написанні історичних і біографічних довідок та укладачів.

Читайте також: Круглий стіл «Агатангел Кримський і Волинь» відбудеться в онлайн-форматі

Видання корисне для працівників культури і освіти, викладачів, студентів, краєзнавців. Варто зазначити, що «Календар знаменних і пам’ятних дат Волині» видається з 1991 року.

Над виданням спільно працювали працівники Управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА, Волинського краєзнавчого музею та Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

Переглянути «Календар знаменних і пам’ятних дат Волині на 2021 рік» можна за посиланням.

Читайте також: У Луцьку презентували перше друковане видання про видатного художника із Волині


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром