У Рівному вшанували пам'ять Героїв, які захищали Україну

14 Жовтня 2020, 17:00
914 Джерело: Рівненська ОДА

У Рівному на свято Покрови Пресвятої Богородиці вшанували Героїв України, які захищали Батьківщину. 14 жовтня у день Покрови українська нація відзначає День захисника України, 78-му річницю створення УПА та День українського козацтва.

Про це інформують на сайті Рівненської ОДА.

Керівництво області та міста вшанували пам'ять тих, хто віддав життя у боротьбі за державу. Серед присутніх – родини Героїв Небесної Сотні та загиблих військовослужбовців, священнослужителі та громадськість.

Виконуючий обов'язків голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко поклав квіти до могил Героїв Небесної Сотні та загиблих військових на кладовищі «Нове» у Рівному.

Пам'ять Героїв вшанували панахидою та хвилиною мовчання. Також відбулося покладання вінків і квітів до пам’ятника «Загиблим за Україну».

Варто зазначити, що урочисті та меморіальні заходи також проходитимуть у всіх районах та містах Рівненщини. Однак, цього року заходи відбудуться з дотриманням карантинних правил.

Зокрема, в урочищі Гутвин на Костопільщині традиційно відбудеться обласний фестиваль патріотичної пісні «Героям слава!».

А вже завтра, 15 жовтня, у Рівненському обласному краєзнавчому музеї о 12:00 відкриється виставка графіки Ніла Хасевича «(Не) паперовий солдат».







Читайте також: На Дубенщині освятили повстанську могилу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024