У Ківерцях з професійним святом вітали бібліотекарів

30 Вересня 2020, 17:30
У Ківерцях з професійним святом вітали бібліотекарів 768 Джерело: kivrada.gov.ua
У Ківерцях з професійним святом вітали бібліотекарів

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у Ківерцях, у Центрі позашкільної освіти, відбулися урочистості.

Інформація опублікована на сайті Ківерцівської громади.

Серед запрошених були бібліотекарі Ківерцівської централізованої бібліотечної системи, міських шкільних книгозбірень, бібліотеки медичного коледжу та знані в районі дослідники-краєзнавці Іраїда Майданець та Григорій Павленко.

Привітали винуватців свята очільники району.

«Ви зібралися востаннє такою великою родиною, адже внаслідок адміністративно-територіальної реформи буде розформовано Ківерцівський район, а отже відповідні зміни відбудуться й в структурі установ та організацій. Проте переконаний, що бібліотеки в процесі реформування не зазнають кількісних змін, лише якісних, адже книга завжди залишатиметься для людей першоджерелом духовного натхнення та безцінною скарбницею знань. Однак, вважаю, що книгозбірні, як установи, потребують негайних змін – осучаснення матеріальної бази та широкого запровадження інноваційних технологій в процес обслуговування», – зауважив міський голова Володимир Жгутов.

Також міський голова відзначив Почесною грамотою багатолітню самовіддану працю бібліотекарки бібліотеки-філії села Муравище Марії Михайлюк.

Директорка Ківерцівської централізованої бібліотечної системи Любов Михальчук презентувала дослідницьку колективну працю бібліотекарів Ківерцівщини та місцевих краєзнавців «Бібліотека – свідок і творець історії краю» - про історію створення й розвитку книгозбірень на території району.

Музичні вітання бібліотекарям подарували працівники будинку культури та викладачі Ківерцівської дитячої музичної школи.




Читайте також: Фото інтер'єру Луцької публічної бібліотеки 1930-х років

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром