Лучан запрошують до Музею Корсаків на презентацію «Індивідуалізації» Сергія Гричанюка

30 Вересня 2020, 15:00
849

Музей Корсаків у Луцьку запрошує на презентацію виставкового проєкту Сергія Гричанюка «Індивідуалізація».

Презентація відбудеться у середу, 30 вересня, о 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Про це інформують в адміністрації музею. 

Мистецький проєкт Сергія Гричанюка «Індивідуалізація» стартує у межах молодіжної арт-платформи «ENTER». Вхід вільний з дотриманням дистанції та маскового режиму. 

Як розповідають організатори, серія «Відривання» – це послідовна форма висловлювання, щодо внутрішньої проблеми відірваної естетики. Вона відокремлена, вона сама в собі. Відриваючи частину однієї площини, відкривається цілий спектр запитань до своєї діяльності, які потрібно зрозуміти і також відірвати разом з тим, що знаходиться перед тобою.

Дуже детально спостерігати, очікувати потрібного моменту, послухати, що вона розповість тобі про тебе ж самого. Самопізнання через створення чогось, що завдає тобі проблем і змушує думати. 

Вхід в абстракцію і обмеження себе у кольорі, з одного боку відкриває масу можливостей до пізнання, але водночас ставить тебе у рамки. Червоний як нова проблема до дискусії.

«Рідне місто Луцьк, у якому закінчив повну середню освіту і Луцьку художню школу. Зараз навчаюся у Польщі м.Люблін в Університеті Марії Кюрі Склодовської. Факультет – Художній. Спеціальність – Комп’ютерна графіка», – каже про себе Сергій Гричанюк. 

Читайте також: У Музеї Корсаків відкрили виставку урбаністичних картин

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024