Через спогади острожан розкажуть непросту історію міста ХХ століття

15 Травня 2020, 12:40
Фото зі сторінки Анатолія Хеленюка 1045
Фото зі сторінки Анатолія Хеленюка

Громадська організація «Братство імені князів Острозьких» розпочала реалізацію проєкту «Вікна історій», що покликаний розповісти про непросту історію людей ХХ століття, які  жили, навчалися в Острозі чи служили у війську.

Про це розповіли на сайті Горинь.інфо

Усі ці історії будуть презентовані в громадському просторі Острога у вигляді інсталяцій у замурованих вікнах будинків. Також  ці історії віднайдуть свій голос завдяки аудіогіду та публікаціях.

«Від ХХ століття нас відділяють всього лиш 20 років, тому ще одним складником проєкту є бажання розповісти про родини острожан, які своєю щоденною працею творять місто, яким ми пишаємося. Тож ми шукаємо родини, три покоління і більше яких проживають в Острозі та хотіли б поділитися своєю любов’ю до міста, у якому зростали їхні діти й онуки.

Якщо ви впізнали в цьому описі свою сім’ю або знаєте родини, про які мають знати всі, не соромтесь пишіть нам на електронну адресу [email protected] або на Фейсбук сторінку братства «Острог – серце Волині. Братство ім. князів Острозьких». Ваша історія варта того, аби бути почутою!» – зауважила голова громадської організації Анастасія Драчук.

Читайте також: Називали радіоактивною і небезпечною – світязянка розповіла про пережите після Чорнобиля

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024