Військова історія України на YouTube від луцького дизайнера Дмитра Авраменка

13 Квітня 2020, 19:38
Дмитро Авраменко 3156
Дмитро Авраменко

«AD Військова історія України» подає інформацію у форматі анімованої інфографіки

«Ми збираємо, аналізуємо і візуалізуємо військову історію України, починаючи від давніх часів до сучасних конфліктів. Основна увага полягає в тому, щоб зробити її короткою, візуальною, аналітичною та розважальною», - йдеться в описі каналу, на якому уже є шість відеоробіт. Найпопулярніше із них про ракетний катер «Веспа» зібрало 106 тисяч переглядів.

Ідея і її втілення належить відомому луцькому дизайнеру Дмитру Авраменку.  Також над підготовкою матеріалів працює експерт з авіації Віталій Супрун, який збирає і систематизує інформацію. 

Читайте також: «Місцевий бізнес став дуже вимогливий до дизайну», – Дмитро Авраменко

Читайте також: 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації: шлях з Криму на Волинь. ВІДЕОІНФОГРАФІКА

Далі про проєкт розповідає автор Дмитро Авраменко: 

«Ми це робимо для того щоб наповнити якісним українським контентом інформаційний простір на військову тематику.  Я завжди цікавився історією України, а особливо  Збройних сил. 

Також дуже хотілось реально з'ясувати можливості наших військових без фейків і пропаганди і таким чином впливати через інформування суспільства на прийняття певних рішень, які б посилювали обороноздатність країни». 

Читайте також: Що трапилося під Іловайськом. ВІДЕОІНФОГРАФІКА

Оскільки проєкт вимагає значних зусиль, автори розпочали збір ресурсів на Patreon

Також можна допомогти переказом коштів на карту (вказувати, що благодійний внесок на підтримку каналу Військова історія України) -  5168 7573 8125 1570 Авраменко Дмитро Костянтинович.

Нагадаємо, Район.Історія готує серію матеріалів про медіа-проєкти присвячені історії ВолиніЩодня будемо знайомити вас з авторами сторінок у Facebook, ютуб- і телеграм-каналів, іноді сайтів. Якщо ви бажаєте, щоб про вашу проєкт дізналися читачі нашого видання пишіть на редакційну пошту [email protected].

Читайте також:

Володимир на Волині: міська історія. Телеграм-канал історика Віталія Скальського

Занесло в село: авторський проєкт журналістки Олени Лівіцької

YouTube-канал про Велику Волинь Андрія Михайлова

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
21.04.2024
20.04.2024