YouTube-канал про Велику Волинь Андрія Михайлова

09 Квітня 2020, 13:31
Андрій Михайлов 2113
Андрій Михайлов

Волинський краєзнавець  подорожує історичними містечками, знімає їх дроном і створює відеоролики. 

На YouTube-каналі Волинь Volyn' уже є 34 відео і Андрій Михайлов планує зробити ще. Для цього шукає фінансової підтримки, адже фінансувати проєкт самостійно більше не може.

Далі про деталі створення циклу фільмів у прямій мові Андрія: 

«Я змалку цікавився історією рідного Луцька, тоді Волинської області, Галичини і України загалом.. Почав відкривати десятки нових невідомих мені фактів та історій. Настільки зацікавився, що вирішив розповідати про деякі з місць у коротких відео. 

Одне із завдань мого проєкту – залучення туристів у Волинський регіон, який не обмежується однією лише Волинською областю. Волинська земля і люди надзвичайно багаті історією всеукраїнського і навіть світового масштабу. Це – доступні для сприйняття ролики із прив’язкою до історії Волині. Найчастіше, то сторінки Вікіпедії, але розказані у відео. 

Відео набагато простіше сприймається, ніж текст. Інформацію через нього легше донести до широкого кола глядачів. Через обмежений власний бюджет відео зроблені із субтитрами без дикторського начитування, крім кількох роликів.

Маю задум ще на десятки нових коротких відео із диктором, розповідями, іншими концепціями. Але на все треба гроші. 

До сьогодні абсолютно все робив сам власним коштом, крім хіба що допомоги по створенню фільму про Олику, а також допомоги диктора Володимира Роси в роликах про Кисилин і Острожець. 

У майже всі місця, які показані в коротких відео ми подорожували із дружиною Ольгою і дітьми. Наприклад, наша найменша донька поїхала в свою першу, як виявилось, триденну подорож по Волині у 1.5 місяці через день після хрестин. В деяких інших подорожах компанію складали друзі.

Звичайно, можна робити набагато кращі, цікавіші, професійніші відео, для цього треба команду і фінансування, це банальний факт».

Підтримати проєкт можна через платформу  Patreon або переказом коштів картку ПриватБанку 5168 7554 4433 5729.





















 

Читайте також: 

Володимир на Волині: міська історія. Телеграм-канал історика Віталія Скальського

Занесло в село: авторський проєкт журналістки Олени Лівіцької

Військова історія України на YourTube від луцького дизайнера Дмитра Авраменка

Нагадаємо, Район.Історія готує серію матеріалів про медіа-проєкти присвячені історії ВолиніЩодня будемо знайомити вас з авторами сторінок у Facebook, ютуб- і телеграм-каналів, іноді сайтів. Якщо ви бажаєте, щоб про вашу проєкт дізналися читачі нашого видання пишіть на редакційну пошту [email protected].

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024