Відеоісторія «Перед світанком»: «Вбийте в собі русню», – волонтерка Вікторія Климчук-Длугач

19 Липня 2022, 17:45
Вікторія Климчук-Длугач 6914
Вікторія Климчук-Длугач

Героїня інтерв’ю говорить, що вісім років жила в бульбашці. Але це бульбашка, де постійно йшлося про російсько-українську війну, ветеранів, здобутки та втрати, роботу на благо України.

Волонтерка Вікторія Климчук-Длугач  керівниця програми міжнародної технічної допомоги Україні. Була помічницею двох народних депутатів, працювала з молоддю та ветеранами російсько-української війни. Мандрівниця (відвідала 27 країн), марафонка, філософ за першою освітою і юристка — за другою. На свої 30 років зібрала для ЗСУ 169 тисяч гривень. Продовжує допомагати українській армії.

Вона донька військового-добровольця батальйону «Айдар» Сергія Климчука, який загинув у важких боях на Луганщині в серпні 2014 року та Світлани Климчук — тьютора для особливих діток та волонтерки. Народилася та виросла в Луцьку. Останні вісім років мешкала з чоловіком у Києві та Ірпені.

Чи лопнула ця бульбашка, які емоції вона зараз переживає, чи планує своє майбутнє в Україні, про героїв та ворогів – дивіться далі у відео.

 

Читайте також:  Відеоісторія «Перед світанком»: волонтерка Дарина Нагорнюк розповіла про втрату сина та шлях до перемоги

 

***

Проєкт «Маленькі кроки до великої перемоги» Волинської Фундації втілюється у рамках проєкту Громадськість за демократизацію за сприяння Європейського Союзу, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Інформаційні партнери: Громадське.Волинь, Район.Луцьк, Сила правди, t1.ua - Твій портал, Insider Media - новини Луцька та Волині, Волинська служба новин.

Локація: Культурно-мистецький центр «Красне».

Окрема подяка 12 Канал

Зйомка та монтаж: Олександр Слобода

Інтерв'юер: Марія Доманська

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024